ISBN: 9788380380776 Oprawa: miękka Autor: Małgorzata Szcześniak Wydawnictwo: Arystoteles Ilość stron: 64 Rok wydania: 2017
W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.linia...
ISBN: 9788360910580 Oprawa: twarda Autor: Małgorzata Puzio Rok wydania: 2016
Małgorzata Puzio – aktorka, prezenterka kulinarna.Od czterech lat gospodyni kącika kulinarnego w "Pytaniu na śniadanie" TVP2, gdzie z prawdziwą pasją ukazuje swoje przepisy i promuje...
ISBN: 9788380383111
Wędzenie i wędliny to idealna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to nieprzeciętna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu...
ISBN: 9788363803544
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i charakterystycznej dla Grecji i Greków. Najczęściej postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Cechuje się m.in. Lubianym w kuchniach...
ISBN: 9788363803582
To zbiór zwyczajów kulinarnych ludów mieszkających w Chinach, a w dodatku w innych krajach wschodniej i południowo- wschodniej Azji