ISBN: 9788379932252
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...
ISBN: 9788379933204 Oprawa: miękka Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea Ilość stron: 384 Rok wydania: 2017
komplet gromadzi trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W konwencjonalnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy posiadają dużo smaków, jadamy już nie tylko...
ISBN: 9788375444766 Oprawa: twarda Autor: Agnieszka Koroś, Łukasik Inna Wydawnictwo: Rea Ilość stron: 559 Rok wydania: 2014
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najszczególniej urozmaiconych kuchni świata.Wśród klasycznych potraw wyszukacie...
ISBN: 9788379933143 Oprawa: miękka Autor: Tadeusz Barowicz Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea Ilość stron: 128 Rok wydania: 2017
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wytworne a zarazem odznacza się świetnymi właściwościami dietetycznymi. Książka mieści 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują...
ISBN: 9788379935048 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Rea Ilość stron: 256 Rok wydania: 2021
Chcesz zaskoczyć gości interesującymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych unikatowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? lub pyszne dania obiadowe, które...
ISBN: 9788375445961 Oprawa: twarda Wydawnictwo: REA Ilość stron: 248 Rok wydania: 2013
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Mistrzowskie podawanie serów, a także...