Miseczka Niebieska Miska Do Ramen Izayoi 22cm
Rodzaj: japońska
zestaw Maszynka Do Robienia Sushi Z Rolka Mata
Sos teriyaki gęsty 2,2kg Lkk
Rodzaj: chińska
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Mleczko kokosowe producenta Terrasana to organiczny dodatek, które może znaleźć niemało zastosowań w Twojej kuchni. Jest stanowczo lubiany w daniach kuchni krajów azjatyckich, takich jak Tajlandia...
Rodzaj: japońska
artykuł wykonany z 3 rodzajów wodorostów, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Nieznaczna i chrzęstna struktura sałaty...
Rodzaj: japońska
towar tworzony z wodorostów Nori, zgromadzony ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Biały nalot może wynikać z naturalnie...
Rodzaj: japońska
produkt wykonany z wodorostów Wakame, zgromadzony ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można dodać je do sałatek i doprawić do...
Rodzaj: japońska
produkt wytworzony zwodorostów Wakame, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można je dodać je do sałatek i doprawić do...
Rodzaj: japońska
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Rodzaj: meksykańska
Chili con carne to ceniona poprzez amerykanów mięsna potrawa. Pikantne, poprawnie doprawione, aromatyczne danie kuchni Tex-Mex lubią ponadto Polacy. Mieszanka przypraw stanie na wysokości zadania w...
Chow Mein to chińska odmiana makaronu pszennego, który często spożywa się w tamtejszej kuchni. Tego typu makaron jest wyjątkowo prędki w przygotowaniu i gotowy do zjedzenia już po trzech minutach...
ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz pokaźniejszym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne...
Rodzaj: japońska
Sos Shoyu cechuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym pasuje do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos...
Rodzaj: meksykańska
Meksykański sos na bazie pomidorów, cebuli, przypraw, a także papryczek jalapeno. Bez niego nie wyobrażamy sobie przygotowania pysznych taco!
Agar agar stworzony jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Znakomita alternatywa dla żelatyny...