Miseczka Niebieska Miska Do Ramen Izayoi 22cm
Rodzaj: japońska
pakiet Maszynka Do Robienia Sushi Z Rolka Mata
Sos teriyaki gęsty 2,2kg Lkk
Rodzaj: chińska
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Mleczko kokosowe firmy Terrasana to ekologiczny dodatek, które może znaleźć dużo zastosowań w Twojej kuchni. Jest wyjątkowo modny w daniach kuchni krajów azjatyckich, takich jak Tajlandia czy...
Rodzaj: japońska
towar wyprodukowany z 3 rodzajów wodorostów, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Niepokaźna i chrzęstna struktura sałaty...
Rodzaj: japońska
produkt stworzony z wodorostów Nori, zgromadzony ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Biały nalot może wynikać z naturalnie...
Rodzaj: japońska
towar wytwarzany z wodorostów Wakame, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można dodać je do sałatek i doprawić do smaku....
Rodzaj: japońska
towar wykonany zwodorostów Wakame, skategoryzowany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można je dodać je do sałatek i doprawić...
Rodzaj: japońska
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Rodzaj: meksykańska
Chili con carne to uwielbiana przez amerykanów mięsna potrawa. Pikantne, prawidłowo doprawione, aromatyczne danie kuchni Tex-Mex lubią na dodatek Polacy. Mieszanka przypraw sprawdzi się w potrawach...
Chow Mein to chińska odmiana makaronu pszennego, który niejednokrotnie spożywa się w tamtejszej kuchni. Tego typu makaron jest nad wyraz szybki w przygotowaniu i gotowy do zjedzenia już po trzech...
ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz obszerniejszym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne cechy...
Rodzaj: japońska
Sos Shoyu znamionuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym pasuje do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby...
Rodzaj: meksykańska
Meksykański sos na bazie pomidorów, cebuli, przypraw oraz papryczek jalapeno. Bez niego nie wyobrażamy sobie przygotowania pysznych taco!
Agar agar produkowany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go wykorzystać do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Wspaniała alternatywa dla...