Wielkość opakowania: 1 kg
Orzechy są nadzwyczajnym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem powiększa odporność naszego organizmu uniemożliwiając odkładaniu się złego cholesterolu. Orzechy...
Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka z ciecierzycy Mąka z ciecierzycy, zwana też mąką z cieciorki, przez niemało osób uznawana jest za towar co najmniej rewolucyjny. Nie dość bowiem, że wprowadza nową jakość do kuchennych...
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 25 kg
Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być używana do wypieku chleba, naleśników, placków czy ciastek....
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 5 kg
Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być użytkowana do wypieku chleba, naleśników, placków czy ciastek....
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być użytkowana do wypieku chleba, naleśników, placków czy ciastek....
Rodzaj: pszenna Wielkość opakowania: 1 kg
Skład: 100% pszenica. Mąka pszenna pełnoziarnista jest to towar otrzymany w wyniku przemiału oczyszczonego nieobłuszczonego ziarna pszenicy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również...
Wielkość opakowania: 1 kg
Amarantus to zboże pochodzące z Ameryki Południowej, które w Polsce znane jest pod nazwą szarłat. Mąka amarantusowa powstaje w wyniku zmielenia nasion szarłatu i nie gromadzi żadnych nienaturalnych...
Rodzaj: pszenna Wielkość opakowania: 5 kg
Mąka pszenna razowa typ 1850 zawiera więcej składników mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niżeli inne mąki pszenne. Wykorzystywana jest najczęściej do wypieku pieczywa typu Graham, ale także...
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Perfekcyjnie pasuje do produkcji ciemnego pieczywa. Informacja o...
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 5 kg
Mąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Świetnie nadaje się do produkcji ciemnego pieczywa. Informacja o...
Rodzaj: pszenna Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka pszenna razowa typ 1850 posiada więcej elementów mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niżeli inne mąki pszenne. Stosowana jest z reguły do wypieku pieczywa typu Graham, lecz także do...
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 5 kg
Mąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały typowy dla mąki. Mąka orkiszowa zawiera szerokie ilości białka, nienasyconych...
Rodzaj: żytnia Wielkość opakowania: 25 kg
Mąka żytnia razowa 2000 jest wyjątkowo dobrym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina B1, B2, B3 i B6) i witamina E oraz minerałów - cynku, fosforu,...
Rodzaj: orkiszowa Wielkość opakowania: 1 kg
BIO Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być używana do wypieku chleba, naleśników, placków czy ciastek....
Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka z tapioki to prosto strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i w całości roślinnym. Nie ma w niej cholesterolu. Mąka z tapioki znajduje wielkie...
Wielkość opakowania: 2.5 kg
Orzechy są doskonałym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem rozszerza oporność naszego organizmu uniemożliwiając odkładaniu się złego cholesterolu. Orzechy i...
Wielkość opakowania: 0.5 kg
Mąka z Czerwonej Soczewicy Mąka z czerwonej soczewicy to wszechstronna bezglutenowa mąka odpowiednia do zastosowań w kuchni słodkiej, a także pikantnej. Proponuje świetne połączenie białka,...
Wielkość opakowania: 5 kg
BIO Mąka z kasztanów jadalnych wyśmienita, włoska mąka z organicznych kasztanów jadalnych, mielona kamiennymi żarnami. W wielu wypiekach domowych może w rewelacyjny sposób uzupełnić albo zastąpić...
Wielkość opakowania: 1 kg
Mąka owsiana uzyskujemy z ziaren owsa. Typowy dla mąki owsianej jest kremowy odcień i orzechowy posmak. Wykorzystywana przeważnie do wypieków chlebów, ale także do placków czy ciasteczek. Elementy:...
Rodzaj: ryżowa Wielkość opakowania: 25 kg
Mąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy na ogół do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również...