Maszynka do mielenia mięsa (wilk) HENDI Profi Line 1/2 UNGER 12. Asygnowany do użytkowania fachowego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, znacznych stołówkach,...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) z systemem UNGER producenta YATO o orientacyjnej skuteczności 220 kg/godz. Obudowawykonana z anodyzowanego aluminium. Wyjmowana gardziel. Nóż,...
Kotleciarka elektryczna firmy YATO to niezastąpione narzędzie dla fachowych kuchni, sklepów mięsnych, garmażeryj, restauracji i firm cateringowych, które stawiają na wspaniałą jakość...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej efektywności 120 kg/godz. Maszynka jest asygnowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej skuteczności 80 kg/godz. Maszynka jest dedykowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) firmy Forgast o sporej produktywności do 320 kg/godz. Maszynka jest dedykowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) firmy Forgast o orientacyjnej skuteczności 220 kg/godz. Maszynka jest przeznaczona do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Urządzenie pochodzi z ekspozycji- ma na obudowie oraz na tacce rysy wynikające z prezentacji w salonie sprzedaży. Przesyłka w opakowaniu zastępczym. Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk)...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej wydajności 220-250 kg/godz. Obudowa - polerowane aluminium. Gardziel z odlewu żeliwa. Nóż i ślimak - ze stali...
Stan: stosowany. Ma zarysowania i inne ślady używania, które nie wpływają na działanie urządzenia. Kotleciarka producenta Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki z 33 ostrzami...
Kotleciarka producenta Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki z 33 ostrzami każdy trafne nacinanie mięsa bez deformacji kształtu. Urządzenie nadzwyczajne do stołówek, barów,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) firmy YATO dedykowana do stosowania profesjonalnego w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych....
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka). Wyprodukowana z wysokiej jakości stali kwasoodpornej. Dopasowana do każdego rodzaju mięsa. Zezwala na uzyskanie równomiernych proporcji artykułu....
Krajalnica Profiline do wędlin z nożem ø 195 mm, 0,2 kW, Profesjonalna krajalnica z linii Profi Line marki Hendi. Doskonała do gastronomii oraz sklepów mięsnych. Wysoka jakość wykonania naszych...
Maszynka do zmiękczania mięsa - śladowy przyrząd dedykowany do zmiękczania surowego mięsa. Pozwala wydajnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso przeznaczone do...
wariant: komorowa produktywność: 8 m³/h
Maszynka do zmiękczania mięsa - znikomy przyrząd przeznaczony do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala produktywnie, bez zastosowania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso...
Maszynka do zmiękczania mięsa - mały przyrząd asygnowany do zmiękczania bezkompromisowego mięsa. Pozwala efektywnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso dedykowane...
mistrzowski wilk do mięsa z linii Top Line asygnowany do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Pokrywa wyprodukowana całkowicie z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej....
profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line asygnowany do mielenia wszelkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa stworzona w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej....