Maszynka do mielenia mięsa (wilk) HENDI Profi Line 1/2 UNGER 12. Dedykowany do wykorzystywania profesjonalnego, wyśmienicie sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, pokaźnych...
Kotleciarka elektryczna producenta YATO to niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych kuchni, sklepów mięsnych, garmażeryj, restauracji i firm cateringowych, które stawiają na rewelacyjną jakość...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) z systemem UNGER producenta YATO o orientacyjnej sprawności 220 kg/godz. Obudowawykonana z anodyzowanego aluminium. Wyjmowana gardziel. Nóż, ślimak,...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej efektywności 220-250 kg/godz. Pokrywa - polerowane aluminium. Gardziel z odlewu żeliwa. Nóż i ślimak - ze stali...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej wydajności 220 kg/godz. Maszynka jest asygnowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) producenta Forgast o orientacyjnej efektywności 120 kg/godz. Maszynka jest przeznaczona do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) firmy Forgast o sporej wydajności do 320 kg/godz. Maszynka jest przeznaczona do rozdrabniania produktów spożywczych, takich jak mięso czy warzywa, w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) producenta Forgast o orientacyjnej produktywności 80 kg/godz. Maszynka jest dedykowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa...
Kotleciarka marki Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki z 33 ostrzami każdy optymalne nacinanie mięsa bez deformacji kształtu. Urządzenie świetne do stołówek, barów, domów...
Maszynka do mięsa firmy Bartscher to zaawansowane urządzenie wyprodukowane z myślą o fachowych kuchniach i zakładach gastronomicznych. Dzięki systemowi Unger, obfitemu lejkowi zasypowemu, a także...
Maszynka do mięsa Bartscher FW500 to mistrzowskie urządzenie zaprojektowane z myślą o sprawności, higienie i trwałości. Dzięki obszernemu lejkowi zasypowemu, wentylowanemu silnikowi i zdejmowanej...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki YATO dedykowana do wykorzystywania mistrzowskiego w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych....
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka). Tworzona z wysokiej jakości stali kwasoodpornej. Przypasowana do każdego rodzaju mięsa. Zezwala na uzyskanie równomiernych proporcji artykułu....
Maszynka do zmiękczania mięsa - nieznaczny przyrząd asygnowany do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala produktywnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso...
Maszynka do zmiękczania mięsa - niewiele znaczący przyrząd przeznaczony do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala produktywnie, bez użycia środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso...
Maszynka do zmiękczania mięsa - mały przyrząd dedykowany do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala efektywnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso przeznaczone do...
fachowy wilk do mięsa z linii Top Line asygnowany do mielenia wszelkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa produkowana w pełni z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. Demontowalna...
profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line dedykowany do mielenia wszelkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa produkowana kompletnie z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej....
Maszynka do rozbijania mięsa - kotleciarka. Wytwarzana ze stali nierdzewnej. Rekomendowana do restauracji, sklepów mięsnych, stołówek. Przeznaczona jest do nacinania i zmiękczania mięsa wołowego i...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa Profi Line. Większość części wytworzona ze stali rdzoodpornej wysokiej jakości. Polietylenowy kołek dociskowy. Przeciwpoślizgowe nóżki zapobiegające...