Rodzaj: nektar Pojemność: 0.2 l
Zawartość soku owocowego minimum 60 %. Bez dodatku cukru. Gromadzi naturalnie występujące cukry. Towar pasteryzowany.
Rodzaj: nektar Pojemność: 0.2 l
ekologiczny nektar pomarańczowy z koncentratu.Bez dodatku cukrów. Posiada naturalnie występujące cukry. Zawartość owoców minimum 60 %. Artykuł pasteryzowany.
Rodzaj: napój Pojemność: 0.25 l
Zapraszamy do odkrycia nieszablonowego smaku ekologicznej coli od marki Hollinger. Ten orzeźwiający napój to zdrowsza alternatywa dla modnych napojów gazowanych, która olśni każdego miłośnika...
Rodzaj: sok Pojemność: 1 l
ekologiczny sok z czerwonych winogron. Bez dodatku cukru. Mieści naturalnie występujące cukry. Towar pasteryzowany.
Rodzaj: sok Pojemność: 1 l
Któż z nas nie jest fanem pysznych, pożywnych soków? rewelacyjnie nadają się do porannych kanapek czy owsianki, stanowią zdrową pitną przekąskę w trakcie ciężkiego dnia pracy i stanowią...
Rodzaj: nektar Pojemność: 1 l
naturalny nektar morelowy, nie z koncentratu. Zawartość przecieru owocowego minimum 40 %.towar pasteryzowany.
Rodzaj: sok Pojemność: 1 l
produkt pasteryzowany. Sok NFC - nie z koncentratu.
Rodzaj: nektar Pojemność: 1 l
ekologiczny nektar z mango, nie z koncentratu. Zawartość przecieru owocowego minimum 35 %. Artykuł pasteryzowany.
Rodzaj: nektar Pojemność: 1 l
naturalny nektar z czarnej porzeczki, nie z koncentratu. Zawartość soku owocowego minimum 25 %. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość witaminy C.1 szklanka (250 ml) pokrywa 50 % dziennego...
Rodzaj: nektar Pojemność: 1 l
ekologiczny nektar brzoskwiniowy, nie z koncentratu. Zawartość owoców minimum 50 %. Artykuł pasteryzowany.
Rodzaj: sok Pojemność: 1 l
artykuł pasteryzowany. Wysoka zawartość witaminy C.
Rodzaj: syrop Pojemność: 0.5 l
Syrop z kwiatów lawendy jest jednym z tych syropów kwiatowych, który po otwarciu butelki uwalnia swój uwodzący zapach. Syrop lawendowy nie tylko ukazuje się efektownie i hipnotyzuje swym kolorem,...
Rodzaj: syrop Pojemność: 0.5 l
towar pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7.
Rodzaj: syrop Pojemność: 0.5 l
Syrop imbirowo-cytrynowy. Artykuł pasteryzowany.
Rodzaj: syrop Pojemność: 1 l
artykuł pasteryzowany.
Rodzaj: syrop Pojemność: 1 l
towar pasteryzowany. Zawartość owoców minium 13%.