Okazja cenowa obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2 za jedyne
ISBN: 9788389184351 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 360 Rok wydania: 2010
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
ISBN: 9788389184566 Oprawa: broszurowa Autor: A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 328 Rok wydania: 2014 Poziom nauczania: szkoła średnia
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
ISBN: 9788389184801 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 138 Rok wydania: 2018
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
ISBN: 9788389184696 Oprawa: broszurowa Autor: Joanna Ewa Kowalska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 114 Rok wydania: 2016
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
ISBN: 9788389184979 Oprawa: broszurowa Autor: Aleksandra Lewandowska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 127 Rok wydania: 2020
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
ISBN: 9788389184597 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 328 Rok wydania: 2015
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
ISBN: 9788389184788 Oprawa: broszurowa Autor: Joanna Ozdarska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 252 Rok wydania: 2017 Poziom nauczania: szkoła średnia
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
ISBN: 9788389184917 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Bodusz Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 98 Rok wydania: 2020
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...
ISBN: 9788389184665 Oprawa: broszurowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 336 Rok wydania: 2015 Poziom nauczania: szkoła średnia
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
ISBN: 9788389184924 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 176 Rok wydania: 2020
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
ISBN: 9788389184313 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 192 Rok wydania: 2010
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość surowców i...
ISBN: 9788389184580 Oprawa: miękka Autor: Elżbieta Żochowska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 122 Rok wydania: 2014
Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Mieści 5 zestawów pytań (część pisemna), a także 5 zadań (część użyteczna),...
ISBN: 9788389184887 Oprawa: broszurowa Autor: Longina Borkowicz Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 152 Rok wydania: 2020
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
ISBN: 9788389184719 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 212 Rok wydania: 2016 Poziom nauczania: szkoła średnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
ISBN: 9788389184504 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 312 Rok wydania: 2014 Poziom nauczania: szkoła średnia
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
ISBN: 9788389184467 Oprawa: miękka Autor: Elżbieta Żochowska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 120 Rok wydania: 2013
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część ergonomiczna), które mają pomóc...
ISBN: 9788389184511 Oprawa: miękka Autor: Jonaszek Krzysztof Wydawnictwo: FORMAT AB Ilość stron: 164 Rok wydania: 2014
Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa. Gromadzi 7 zestawów pytań (część pisemna) i 4 zadania (część funkcjonalna), które mają pomóc uczniom przyg...
ISBN: 9788389184634 Oprawa: miękka Autor: Pod red Beaty Sawickiej i Moniki Świątkowskiej Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 272 Rok wydania: 2016
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
ISBN: 9788389184764 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Red Sawicka-Muchewicz, Karol Red Krajewski Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 322 Rok wydania: 2016
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...