Książki / Podręczniki, edukacja /

Podręczniki Format-AB promocja 2024

Skupiamy ceny produktów z kategorii Podręczniki Format-AB które zebrane w jednym miejscu tworzą promocję z wielu sklepów. Można zaoszczędzić do 30%. W kategorii podręczniki format-ab dostępne jest ponad 26 produktów Wejdź w wybrany produkt i sprawdź w którym sklepie najlepsza cena.
Filtry producent:
ISBN: 9788389184351 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 360 Rok wydania: 2010

Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

od 59 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
promocja do 23%
ISBN: 9788389184566 Oprawa: broszurowa Autor: A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 328 Rok wydania: 2014 Poziom nauczania: szkoła średnia

Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

od 28.49 
zobacz
 3 sklepy |  3 oferty
ISBN: 9788389184764 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Red Sawicka-Muchewicz, Karol Red Krajewski Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 322 Rok wydania: 2016

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

od 35 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184801 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 138 Rok wydania: 2018

Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...

od 26 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184696 Oprawa: broszurowa Autor: Joanna Ewa Kowalska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 114 Rok wydania: 2016

Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

od 30 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184979 Oprawa: broszurowa Autor: Aleksandra Lewandowska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 127 Rok wydania: 2020

PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

od 32 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184597 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 328 Rok wydania: 2015

Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

od 37 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184771 Oprawa: miękka Autor: A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 372 Rok wydania: 2017 Poziom nauczania: szkoła średnia

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

od 49 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184702 Oprawa: broszurowa Autor: Joanna Ewa Kowalska Wydawnictwo: FORMAT-AB Ilość stron: 114 Rok wydania: 2016

Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

od 30 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184917 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Bodusz Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 98 Rok wydania: 2020

Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

od 38 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184788 Oprawa: broszurowa Autor: Joanna Ozdarska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 252 Rok wydania: 2017 Poziom nauczania: szkoła średnia

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

od 35 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184924 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 176 Rok wydania: 2020

"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

od 38 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184665 Oprawa: broszurowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 336 Rok wydania: 2015 Poziom nauczania: szkoła średnia

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

od 39 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184931 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 128 Rok wydania: 2020

"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

od 35 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788389184726 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Derbis, Lidia Linka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 248 Rok wydania: 2016

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

od 39 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184856 Oprawa: broszurowa Autor: Beata Sawicka Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 216 Rok wydania: 2019

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

od 39 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184313 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 192 Rok wydania: 2010

Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

od 39 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184580 Oprawa: miękka Autor: Elżbieta Żochowska Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 122 Rok wydania: 2014

Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej dedykowanego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna), a także 5 zadań (część poręczna),...

od 20.02 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788389184887 Oprawa: broszurowa Autor: Longina Borkowicz Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 152 Rok wydania: 2020

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

od 45 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty
ISBN: 9788389184719 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 212 Rok wydania: 2016 Poziom nauczania: szkoła średnia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...

od 38 
zobacz
 2 sklepy |  2 oferty