elementy: Makaron ryżowy (70%): ryż 83,1%, stabilizator (E1404, E466, E412), skrobia ziemniaczana, sól, emulgator (E422, E322 (soja), E451), przeciwutleniacz (E307). Sos (25%): woda, sól, olej...
składniki: Makaron ryżowy (70%): ryż 83,1%, stabilizator (E1404, E466, E412), skrobia ziemniaczana, sól, emulgator (E422, E322 (soja), E451), przeciwutleniacz (E307). Sos (25%): woda, sól, olej...
komponenty: woda, sól, cukier, olej słonecznikowy, cebula, sos rybny (2%) (anchois, sól, woda), imbir, skrobia ziemniaczana, dymka, anyż, cynamon, pieprz czarny, kardamon, substancja konserwująca:...
Mieszanka keksowa jest gotowym dodatkiem do ciast i deserów. Komponenty: skórka pomarańczy, skórka melona, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości E330, barwnik E150, barwnik E120,...
Mieszanka keksowa jest gotowym dodatkiem do ciast i deserów. Składniki: skórka pomarańczy, skórka melona, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości E330, barwnik E150, barwnik E120,...
Mieszanka keksowa jest gotowym dodatkiem do ciast i deserów. Komponenty: skórka pomarańczy, skórka melona, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości E330, barwnik E150, barwnik E120,...