wariant: Nóż do obierania Długość ostrza: 88 mm Długość: 199 mm
wariant: Nóż do pieczywa Długość ostrza: 200 mm Długość: 330 mm
wariant: Nóż do pieczywa Długość ostrza: 205 mm Długość: 327 mm
wariant: Nóż do mięsa/wędlin Długość ostrza: 200 mm Długość: 330 mm
wariant: Nóż santoku Długość ostrza: 140 mm Długość: 253 mm
wariant: Nóż santoku Długość ostrza: 125 mm Długość: 256 mm
wariant: Nóż santoku Długość ostrza: 175 mm Długość: 305 mm
rodzaj: Tasak Długość ostrza: 190 mm Długość: 309 mm
rodzaj: Nóż szefa kuchni/nóż kucharski Długość ostrza: 205 mm Długość: 329 mm
typ: Nóż japoński Długość ostrza: 125 mm Długość: 241 mm
typ: Nóż użytkowy Długość ostrza: 125 mm Długość: 237 mm
typ: Nóż do obierania Długość ostrza: 90 mm Długość: 197 mm
rodzaj: Nóż santoku Długość ostrza: 180 mm Długość: 306 mm
typ: Tasak Długość ostrza: 160 mm Długość: 299 mm