Cukier trzcinowy nierafinowany pochodzi z trzciny cukrowej, którą poddaje się podobnym procesom, co buraka cukrowego. Swoją bursztynową barwę zawdzięcza temu, że w czasie produkcji nie oddziela się...
Rodzaj: sos
Gęsty, aromatyczny dodatek do dań na bazie mango. Element dań indyjskich, sprawdzi się również w kuchni azjatyckiej i polskiej jako dip lub składnik dressingów do sałatek i sosów do dań...
Rodzaj: sos
Ważny komponent potraw w kuchni Dalekiego Wschodu. Stanowczo udoskonala smak kurczaka i innych mięs, ryb, krewetek, sosów i wszelkich warzyw.Sos uniwersalny, używany jako dodatek do większości...
Rodzaj: sos
Poznaj sos powstały w oparciu o klasyczną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien posiadać w swej kuchni. Sos sojowy to artykuł, bez którego większość Azjatów nie wyobraża sobie...
Rodzaj: sos
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien posiadać w swojej kuchni. Sos sojowy to produkt, bez którego większość Azjatów nie wyobraża sobie...
Rodzaj: sos
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien mieć w swej kuchni. Sos sojowy to towar, bez którego większość Azjatów nie wyobraża sobie jedzenia....
Rodzaj: majonez i dressing
Majonez czosnkowy genialnie sprawdzi się na stole w towarzystwie gotowanych jajek, sałatek, a także jako baza do sosów.
Rodzaj: sos
składnikikrem z ORZESZKÓW ZIEMNYCH*, cukier*, olej słonecznikowy*, melasa*, sól morska, woda, napój SOJOWY*, czosnek*, pieprz*, przyprawy*. (*certyfikowany naturalny)OPISSos stworzony z mielonych i...
Rodzaj: sos
Worcester to zaraz po soli i pieprzu trzecia, najbardziej uniwersalna przyprawa świata. Lea&Perrins Worcester sos to płynna przyprawa o unikatowym, korzenno-karmelowym smaku i głębokim, nieco...
inavea™ baobab acacia to w całości naturalny i organiczny produkt łączący baobab i akację, dwa skarby Afryki, neutralny pod względem emisji CO2. Inavea™ baobab acacia gwarantuje udowodnione...
inavea™ baobab acacia to kompletnie naturalny i organiczny artykuł łączący baobab i akację, dwa skarby Afryki, neutralny pod względem emisji CO2. Inavea™ baobab acacia gwarantuje udowodnione...
Czarnuszka Czarnuszka to przyprawa, która powraca na nasze stoły. Znamionuje się intensywnie czarną barwą. Stosowana przeważnie w kuchni indyjskiej. Ma intensywny aromat i może wzbogacić smak...
komponenty: Glicerynowy ekstrakt z pestek grejpfruta 84%, woda 13%, przeciwutleniacz - witamina C (kwas L-askorbinowy) 3 %. Produkt standaryzowany jest na zawartości bioflawonoidów min. 800 mg/100...
Goździki całe Goździki całe, czyli suszone pąki goździkowca korzennego. Wyśmienicie nadają się do wzbogacania smaku kompotów, sosów, marynat grzybowych czy pieczeni. Informacja o alergenach: W...
Rodzaj: sos
składniki: woda, soja, kujurydza, sól, alkohol 3%. Naturalny sos sojowy jest kojarzony w głównej mierze z potrawami Dalekiego Wschodu. Stał się nieodłącznym elementem kuchni azjatyckiej, lecz...
Kwas cytrynowy komponenty: kwas cytrynowy 100%. Kwas cytrynowy może być użytkowany zamiast soku z cytryny, po rozpuszczeniu w gorącej wodzie. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Rodzaj: pasta
Pasta orzechowa (Masło orzechowe) jest produktem modnym w kuchni amerykańskiej i holenderskiej. Znajduje użycie jako artykuł do smarowania pieczywa, tostów, grzanek, krakersów czy naleśników, a...
Skład: substancja słodząca: maltitole, olej shea, orzechy laskowe 21%,mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 6,4%, serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka),...
Rodzaj: pasta
Masło migdałowe można stosować podobnie jak masło orzechowe do smarowania pieczywa, tostów czy wafli a także do jogurtów, owsianki, naleśników, omletów czy np. Makaronu podawanego z kurczakiem....
Ksylitol z Finlandii (brzozowy, nie z kukurydzy) składniki: Ksylitol 100% z Finlandii. Ksylitol to substancja słodząca pochodzenia naturalnego. Stanowi prawidłowy zamiennik cukru, gdyż mieści od...