inavea™ baobab acacia to całkowicie naturalny i naturalny produkt łączący baobab i akację, dwa skarby Afryki, neutralny pod względem emisji CO2. Inavea™ baobab acacia gwarantuje udowodnione...
Rodzaj: pasta
Masło migdałowe można stosować podobnie jak masło orzechowe do smarowania pieczywa, tostów czy wafli a także do jogurtów, owsianki, naleśników, omletów czy np. Makaronu podawanego z kurczakiem....
Proszek do pieczenia gwarancją pulchnych wypieków:) komponenty:msubstancje spulchniające:mdifosforan, disodowy; mwodorowęglan dosu,mmąka pszenna. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Płatki róży nadają potrawą atrakcyjny aromat, posiadają wszechstronne zastosowanie w kuchni, nalewki, konfitura, syropy, cukier różany, dodatki do herbat, sałatek kwiatowo-warzywnych, do deserów,...
Rodzaj: sos
składniki: woda, soja, kujurydza, sól, alkohol 3%. Naturalny sos sojowy jest kojarzony przeważnie z potrawami Dalekiego Wschodu. Stał się nieodłącznym elementem kuchni azjatyckiej, lecz został...
Żeńszeń korzeń krojony Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane ponadto sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek...
elementy: Glicerynowy ekstrakt z pestek grejpfruta 84%, woda 13%, przeciwutleniacz - witamina C (kwas L-askorbinowy) 3 %. Towar standaryzowany jest na zawartości bioflawonoidów min. 800 mg/100 ml...
Kwaśny Węglan sodowy E500 ( soda oczyszczona ) towar spożywczy Soda oczyszczona to nazwa handlowa związku chemicznego - wodorowęglanu sodu. Parametry sody oczyszczonej odkryli mieszkańcy...
Goździki całe Goździki całe, czyli suszone pąki goździkowca korzennego. Wyśmienicie nadają się do wzbogacania smaku kompotów, sosów, marynat grzybowych czy pieczeni. Informacja o alergenach: W...
elementy: pestki słonecznika, len, olej kokosowy, sezam, pestki dyni, nasiona słodkiej bazylii, migdały, mąka kokosowa, sól himalajska różowa i babka jajowata. UWAGA: we wnętrzu opakowania...
Skład: substancja słodząca: maltitole, olej shea, orzechy laskowe 21%,mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 6,4%, serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka),...
Ksylitol z Finlandii (brzozowy, nie z kukurydzy) składniki: Ksylitol 100% z Finlandii. Ksylitol to substancja słodząca pochodzenia naturalnego. Stanowi prawidłowy zamiennik cukru, gdyż gromadzi od...
Oryginalna, belgijska czekolada na gorąco, gęsta i aromatyczna. Ciemna czekolada 70% kakao, z nutką owoców cytrusowych, moreli, czerwonych owoców, a także herbaty. Ziarno uprawiane jest na Wyspach...
Rodzaj: pasta
towar eksponuje się od innych tym, że w zamkniętym słoiczku jest ascetyczne pesto do którego zużywa się na 100g - 59g świeżej bazyli. Elementy: ekstra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 29%,...
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy składniki: mąka ryżowa, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, drożdże, sól himalajska. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać...
Rodzaj: sos
Pad Thai to popularne danie kuchni tajskiej, podawane z kurczakiem, krewetkami albo w wersji wegetariańskiej (np. Z tofu). Sos do makaronu Pad Thai Sen Soy świetnie spełni oczekiwania jako baza do...
Gorąca Czekolada Mleczna w kaletkach Prawdziwa, świetna belgijska czekolada do rozpuszczania w mleku, w formie kaletek. Komponenty: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku miazga kakaowa,...
Kwas cytrynowy składniki: kwas cytrynowy 100%. Kwas cytrynowy może być wykorzystywany zamiast soku z cytryny, po rozpuszczeniu w gorącej wodzie. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Ksylitol z Finlandii (brzozowy, nie z kukurydzy) komponenty: Ksylitol 100% z Finlandii. Ksylitol to substancja słodząca pochodzenia naturalnego. Stanowi dobry zamiennik cukru, gdyż mieści od niego...
Kwas cytrynowy składniki: kwas cytrynowy 100%. Kwas cytrynowy może być używany zamiast soku z cytryny, po rozpuszczeniu w gorącej wodzie. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane też sezam,...