Rodzaj: pasty i smarowidła
składnikiolej palmowy, białko MLEKA 24,8 %, substancja słodząca: maltitol; odtłuszczone MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, naturalny...
Rodzaj: pasty i smarowidła
składnikiolej palmowy, białko MLEKA 26 %, substancja słodząca: maltitol; odtłuszczone MLEKO w proszku 11,6 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, naturalny aromat.OPISPyszna przekąska dla osób...
ekologiczny makaron z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie posiada 4 rekomendowane porcje towaru.
ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie gromadzi 4 sugerowane porcje produktu.
ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie posiada 4 rekomendowane porcje towaru.